Astimo Diving - Zo duiken leren kan dus ook!

Astimo Diving, een initiatief van twee mensen die het als een voorrecht zien anderen wegwijs te maken in hun hobby, vol overgave, echter sporadisch.

HET CONCEPT

De hele opleiding is maatwerk en duurt zo lang als iemand nodig heeft om zich vrij te voelen in het water en voldoende theoretische kennis zich eigen te hebben gemaakt. De theorie is in principe zelfstudie. Echter indien nodig worden er theoriesessies ingelast voor ieder die daar behoefte aan heeft.

De praktijk begint met een Zeelandweekend. Dit weekend staat geheel in het teken van het duiken. Hierbij hoeft de aspirant slechts een tandenborstel en zwemkleding mee te nemen, al het andere wordt door ons verzorgd en is bij de prijs inbegrepen. Dit gebeurt in één à twee weekenden waarbij wij, zeker het eerste weekend, voor onderdak en maaltijden zorgen. Indien nodig volgen daarna nog afspraken om de ervaring verder uit te breiden. Het praktijk gedeelte wordt altijd één op één gedaan, dat wil zeggen één aspirant wordt begeleid door één instructeur of divemaster.

Daarnaast staat er altijd één instructeur of divemaster op de kant. Na het behalen van het brevet wordt iedere nieuwe Scuba Diver welkom geheten in het onderwaterrijk van Neptunus.

Het geheel is een opleiding volgens het wereldwijd erkende NAUI systeem. Na het behalen van het Scuba Diver brevet bestaat buiten de mogelijkheid altijd met ons mee te duiken ook de mogelijkheid om aansluiting te vinden bij het duikteam van Astimo Diving.

De opleidingen die bij ons gevolgd kunnen worden zijn: Scuba Diver, Advanced Scuba Diver, Master Scuba Diver en Dive Master. Daarnaast nog de specialties: navigatie, nacht en beperkt zicht, diep duiken en wrak duiken. Staat een specialty hier niet bij, vraag dan of deze mogelijk is.

Lid van het duikteam ben je als je mee duikt. Het duikteam organiseert regelmatig duikweekenden en duikvakanties. Ook dit gaat, net zo als alles, volledig in overleg en met ieders agenda bij de hand. Daarnaast wordt er regelmatig gedoken, waarbij iedereen die mee wil, mee gaat en wie geen zin heeft of liever ergens anders gaat duiken, niet mee gaat. Ook hier geldt: vrijheid, blijheid en vooral niet moeilijk doen! Voor het duikteam geven we minimaal één keer per jaar een nieuwsbrief uit, gevuld voor en door de leden,
In de planning:         E-mail
Zeelandduik 25 April 2010
Egypte Najaar 2010 -> laat data en andere voorkeuren weten
Duikweekend In juni in België, georganiseerd door Edwin
Laat even weten waar interesse voor is, bij voorkeur ook gewenste data erbij.

After Duty

Aquarelleren

Astimo Diving

Astrologie

Bali

Duiken

Fietsen 1980

Hemmoor

Hemmoor NL

Hurghada '00

Hurghada '01

Hurghada '02

Hurghada '03

Hurghada '06

Links

LVNL

Malta

MS ASTIMO

Nieuwsbrieven

Oude verslagen

Safaga

Sharm el Sheik

Trouwen

Turkije 2002

Turkije 2003

Turkije 2004

Uitbouw

Verslagen

Vinkeveen 2006

Vinkeveen 2007

Zeeland

Zeelandweekend

Zuid Safari

Astimo Diving - Zo duiken leren kan dus ook!