01/12/03 21:44 ASTIMO'S THUISBLAD ... GENIET OF IK SCHIET!

Astrologie

English version

Een andere interesse/hobby van mij is astrologie. Halverwege de tachtiger jaren ben ik er mij meer in gaan verdiepen. Dankzij de lessen van iemand anders ben ik ondertussen in staat om horoscopen te trekken en bijzonder accurate karakteranalyse aan de hand van de horoscoop te maken. Iets wat ik beslist niet doe, is voorspellingen maken aan de hand van de horoscoop. Alles, verleden, heden en toekomst, staat in de horoscoop. Maar degene die de horoscoop trekt is ook slechts menselijk, en een verkeerde interpretatie is gauw gedaan. De persoon aan wie het verteld wordt, al zegt diegene zich er niets van aan te trekken, heeft het gehoord en het zal bewust of onbewust toch een rol blijven spelen. Om zeker te zijn dat er door mij niemand op het verkeerde been wordt gezet, doe ik gewoon geen voorspellingen.

Nu wil dus iedereen die dit leest weten hoe het met mijn horoscoop zit. Voor degenen die wat meer van astrologie weten, zal ik vertellen dat mijn zon in Waterman staat, mijn maan staat in Weegschaal en mijn ascendant is Steenbok. Daar is dan wel een aardig plaatje van te maken.

Uiteindelijk zal ik deze pagina nog verder uitbreiden met astrologische gegevens op allerlei gebied, maar aangezien alles nog ik opbouw is, hoe ik het voorlopig hierbij.

      

  en a.u.b. teken mijn gastenboek !!!

After Duty

Aquarelleren

Astimo Diving

Astrologie

Bali

Duiken

Fietsen 1980

Hemmoor

Hemmoor: Nederlandstalige beschrijving

Hurghada 2000

Hurghada 2001

Hurghada 2002

Hurghada 2003

Links

Luchtverkeersleiding Nederland

Malta

Nieuwsbrieven

Oude verslagen

Safaga

Sharm el Sheik

Turkije 2002

Turkije 2003

Turkije 2004

Uitbouw

Verslagen

Zeeland

Zeelandweekend

Zuid Safari

Thuisblad