23/02/04 17:14 ASTIMO'S THUISBLAD ... GENIET OF IK SCHIET!

DUIKEN

English version

Duiken is een enorme hobby van mij. In oktober 1998 ben ik begonnen door een vakantie met activiteit te combineren. In dit geval kwam ik in Turkije terecht, in Kas, waar ik bij Holdive de cursus "Open Water Diver" van PADI gevolgd heb. Dat werkte al heel verslavend, dus zodra ik terug was in Alphen ben ik naar de locale duikschool gegaan, Seahorse Diving, en ben heel fanatiek door gegaan. Voor 1 januari 1999 was ik "advanced" volgens het SSI systeem, een paar maanden later was ik "Rescue Diver" en weer een paar maanden later heb ik mijn honderdste duik gemaakt. 

In oktober 1999 ben ik met neef Tjeerd naar Hurghada geweest, alwaar hij zijn "Open Water" heeft gehaald. De verslaving slaat bij hem ook al aardig toe. Ondertussen heb ik op 11 december 1999 de 150 duiken volgemaakt en ben ik op 16 december 1999 geslaagd voor de cursus "Divecon".

Natuurlijk ben ik fanatiek door gegaan, en nadat ik exact op de datum 3 jaar na het behalen van mijn open water brevet mijn 400ste duik heb gemaakt, ben ik begonnen aan de opleiding instructeur bij NAUI. Ondertussen heb ik deze dus ook afgerond en mag nu ook anderen volledig duikverslaafd maken.

Door mijn enorme hobby heb ik mijn levenspartner ontmoet. Omdat wij deze hobby delen hebben wij in 2003 Astimo Diving opgericht. 

Hier onder volgen een paar foto's, zoals het vieren van mijn honderdste duik, die ik met mijn favoriete buddy Dennis heb gemaakt, en van het aantrekken van mijn vinnen terwijl ik in het water lig. Met z'n vijfen een duik in Oostvoorne, en net voor de drukte weg in "La Combe".

[kduik100.jpg]    [kvinnenaan.jpg]    [koostvoorne.jpg]    [klacombe.jpg]
Voor verslagen en foto's van reizen die we gemaakt en voor meer informatie over Astimo Diving klik op onderstaande links!

  en a.u.b. teken mijn gastenboek !!!

After Duty

Aquarelleren

Astimo Diving

Astrologie

Bali

Duiken

Fietsen 1980

Hemmoor

Hemmoor: Nederlandstalige beschrijving

Hurghada 2000

Hurghada 2001

Hurghada 2002

Hurghada 2003

Links

Luchtverkeersleiding Nederland

Malta

Nieuwsbrieven

Oude verslagen

Safaga

Sharm el Sheik

Turkije 2002

Turkije 2003

Turkije 2004

Uitbouw

Verslagen

Zeeland

Zeelandweekend

Zuid Safari

Thuisblad