Januari 2003, jaargang 1, nummer 1.

NIEUWSBRIEF

Hallo vriend(in) van Astimo Diving.

Hier is dan de eerste nieuwsbrief van Astimo Diving. Het is de bedoeling dat deze meerdere keren per jaar verschijnt, en niet alleen een informatief karakter heeft, maar door bijdragen van jullie zijde ook een onderhoudend karakter krijgt.

Hebben jullie vragen? Willen jullie wat vertellen? Willen jullie de anderen laten delen in ervaringen? Of willen jullie gewoon verslag doen van gebeurtenissen?

Zend dan een email aan: Info@Astimo.nl!

EGYPTE 2003

Ook dit jaar willen wij weer naar Egypte, en wel ongeveer van 22 t/m 29 april. Onze (welbekende) voorkeur gaat uit naar een Shedwan/Aquanaut combinatie. Voor wie hier niet bekend mee is, kun je op het internet zoeken op Shedwan Golden Beach hotel in Hurghada, en kijken op http://Aquanaut.net. 

Het Shedwan is een goed hotel met voldoende eet- en drinkgelegenheden in de zeer nabije omgeving. (SAKARA!) Aquanaut heeft zijn boten op het terrein van het Shedwan liggen, dus geen gezeur met busjes. Bovendien zijn wij ondertussen bekend (berucht?) bij Aquanaut, waardoor wij ook nog inbreng hebben in de stekken. Mocht je eventueel interesse hebben, laat het ons weten (Info@Astimo.nl) en we houden je op de hoogte!

 

ZEELAND

Ergens in het voorjaar willen wij voor gebrevetteerden een weekend Zeeland organiseren. We willen dan lekker in de Kabbelaar logeren, lekker eten en drinken, en vooral ook lekker duiken. Het is niet de bedoeling om oplei-dingen te doen, slechts het uitbreiden van de duikervaring. Dat weekend is natuurlijk geheel voor eigen reke-ning, maar onze erva-ring is dat het best meevalt. (Op een camping zitten is niet echt goedkoper!) Bovendien hebben we in de Kabbelaar uitgebreide spoel- en droogfaciliteiten.

Mocht je zin hebben mee te gaan, laat ons dat dan even weten, en geef ook vooral aan wanneer je persé niet kunt! Tenslotte willen we rekening houden met wanneer de meeste belangstellenden ook daadwerkelijk kunnen!

Info@Astimo.nl

V.O.F. ASTIMO DIVING

Tegen de tijd dat jullie dit lezen is de Vennootschap onder Firma Astimo Diving een feit. Het enige wat ons op moment van schrijven nog rest is de inschrijving bij de kamer van Koophandel en het bezoek van de belastinginspecteur.

 

 

GEBREVETTEERDEN 2002

Na eerdere pogingen een cursus te volgen hebben wij als eerste gebrevetteerde van Astimo Diving Niels mogen verwelkomen!

 

In het najaar hebben wij nog een cursus gedaan waar-bij Wouter en Rob hun brevet hebben gehaald.

Dit hadden wij niet kunnen doen zonder de geweldige hulp van Eli!

 DUIKVAKER

Ook dit jaar vindt de Duikvaker duikbeurs plaats in Utrecht, in de veemarkthallen. Voor verdere informatie zie: http://duikvaker.nl. De data zijn 14, 15 en 16 februari en wij gaan zaterdag 15 februari. De entree is €9,20, echter op boven genoemde webpagina is ook de kortingsbon uit te printen waardoor het “slechts” €8,- is. Misschien een idee samen te gaan of om daar af te spreken? Email naar Info@Astimo.nl of bel van te voren naar 06-54241876 of 06-15125492. Of gewoon 0172-416314, maar dan krijg je hoogstwaarschijnlijk het antwoordapparaat.

EVEN VOORSTELLEN

TJEERD

Tjeerd was de eerste in familie die Amke zo gek kreeg om ook te gaan duiken. Zoals een goede broer betaamt is hij onmiddellijk mee gegaan naar de Shedwan/Aquanaut combinatie. Hij heeft echter geen rijbewijs en is wel al papa, dus al te vaak zien we hem helaas niet.

SANDER     

Nog voor Sander goed en wel zijn brevet had doken Amke en hij al samen. Tijdens een specialty zijn afspraken gemaakt waardoor ze al gauw onafscheidelijke buddies werden. Door Sander’s enthousiasme kwam ook de volgende al gauw:

IRIS

Zodra Iris haar brevet had zijn we alledrie flink door gegaan met duiken. De beroemde trip naar Hemmoor hebben Iris en Amke samen gemaakt. De beruchte trip naar Hemmoor hebben Sander en Iris samen gemaakt.Aangezien Sander en Iris ook papa en mama gaan worden, zien we hun ook niet vaak meer aan de waterkant.

ROMKE

Ook broer Romke kon niet achter blijven! Samen met een vriend is hij bezig geweest met zijn brevet, en hij heeft het gehaald. Met al de nodige duiken op zijn conto is hij ook regelmatig van de partij.

CURSUSSEN

Zoals bekend is het mogelijk om bij Astimo Diving de nodige cursussen op duikgebied te volgen. Ook ergens in het voorjaar komt er weer een opleidingsweekend voor Scuba Diver. Ken je mensen die daar belangstelling voor hebben, kun je ze het formulier op de pagina van Astimo Diving in laten vullen, te bereiken via http://Astimo.nl.

Daarnaast kunnen wij de volgende specialties inplannen:

 • Advanced Scuba Diver
 • Navigatie
 • Nacht/Beperkt zicht
 • Diep duiken
 • Search and Recovery
 • Bootduiken
 • Wrak duiken
 • Droogpakduiken
 • Ijsduiken
 • Scuba Rescue Diver
 • Master Scuba Diver
 • Dive Leader

Aanmelden en/of informatie kan op de bekende manieren. Hopelijk tot ziens aan de waterkant, veel duikplezier,

JOHAN & AMKE

After Duty

Aquarelleren

Astimo Diving

Astrologie

Bali

Duiken

Fietsen 1980

Hemmoor

Hemmoor: Nederlandstalige beschrijving

Hurghada 2000

Hurghada 2001

Hurghada 2002

Hurghada 2003

Links

Luchtverkeersleiding Nederland

Malta

Nieuwsbrieven

Oude verslagen

Safaga

Sharm el Sheik

Turkije 2002

Turkije 2003

Turkije 2004

Uitbouw

Verslagen

Zeeland

Zeelandweekend

Zuid Safari

Thuisblad

  en a.u.b. teken mijn gastenboek!!!