18/02/04 18:24 ASTIMO'S THUISBLAD ... GENIET OF IK SCHIET!

TURKIJE 2003

ALS VERJAARDAGSCADEAUTJE VOOR JOHAN

HEBBEN WIJ ZIJN VERJAARDAG IN ALANYA GEVIERD.

English version

Foto Overzicht

Aangezien wij er recht op hadden (vonden wij) moesten we echt nog een weekje weg. En aangezien Johan toch jarig was, heb ik het hem maar cadeau gedaan. Maar de derde vakantie in een half jaar tijd mocht niet al te duur worden. Zodoende zijn we in Özcakil, ons huis, terecht gekomen. Geweldig hotel! Johan kreeg voor zijn verjaardag een cadeau van het personeel en er was zelfs een buikdanseres! (misschien niet speciaal voor zijn verjaardag...)

[ldd01.jpg] [lddboot01.jpg] [lbriefing.jpg] [lismael.jpg] [lrups01.jpg] [lzeester.jpg] [lkruis.jpg] [lankerlijn01.jpg]  

Natuurlijk doken we met Dolphin Dive, aangezien ik daar al hele goede ervaringen mee had. Een aantal mensen waren dan ook "oude bekenden" voor mij, zoals Ismael, de porrende turk. In tegenstelling tot de vorige keer doken we nu vanaf een grote boot. Overigens waren er heel veel introduiken, en heel veel Russen.

[lamphora01.jpg] [lamphora02.jpg] [lamphora03.jpg] [lamphora04.jpg] [lanegrot01.jpg] [lgrot01.jpg] [lgrot02.jpg] [lgrot04.jpg]  

Turkije is natuurlijk beroemd om de vele amphora's, maar ook vanwege de prachtige grotten. Daarnaast is er nog behoorlijk veel vis, waaronder murenes en octopussen, groot en klein. Bovendien zijn we ook nog naar het wrak geweest.

[lvisjes01.jpg] [lvisjes02.jpg] [lvissies01.jpg] [lvissies02.jpg] [lwrak01.jpg] [lwrak02.jpg] [lwrak03.jpg] [lwrak04.jpg]   

Buiten het duiken om hebben we ons ook enorm vermaakt. Heerlijk gegeten en heerlijk gefeest. Zo nu en dan zelfs zo erg dat het bier in het hotel op was. Gelukkig zat aan de overkant een supermarkt welke 24 uur per dag open was, dus kon er om 3 uur 's nachts nog bier gekocht worden. De drankrekening in het hotel bleek uiteindelijk ook net zo veel te zijn als de hele reis...

[ljoh01.jpg] [lwrak06.jpg] [lwrak07.jpg] [lwrak08.jpg] [locto01.jpg] [locto02.jpg] [locto03.jpg] [locto04.jpg]

Maar de duiken waren heel relaxed en een waar genot. Ik heb me helemaal kunnen uitleven op de anemoontjes en de slakjes/slakken. Die waren er zonder meer in overvloed. Dat, samen met de rest boven water, heeft het een heerlijke vakantie gemaakt.

[lslak01.jpg] [lslak02.jpg] [lslak03.jpg] [lslak04.jpg] [lschelp.jpg] [lschelp02.jpg] [lmurene01.jpg] [lmurene02.jpg]   

Het hoogtepunt was toch echt het huwelijksaanzoek onder water met een bordje. Echter, dat stond in het Turks, en ik spreek geen Turks. Gelukkig was er nog een vertaler of ...tig voorhanden. En als je op die manier gevraagd wordt, en er staat een hele boot vol verwachting te kijken wat je zult zeggen, heb je toch eigenlijk geen keus meer... Waar de huwelijksreis heengaat is dus wel duidelijk!

  [lmurene04.jpg] [lmurene05.jpg] [lmurene06.jpg] [lbord01.jpg] [ldans01.jpg] [lanem01.jpg] [lanem02.jpg] [lanem03.jpg]  

Overigens hadden we in het geheel geen foto's van deze vakantie. De onderwatercamera weigerde dienst na 3 foto's en de andere foto's zouden dus eigenlijk ingescand moeten worden. Ten einde raad de reeds tot dvd gemaakte opname bekeken van deze vakantie en daar frames vanaf gehaald om hier te plaatsen. Vandaar dat de grootte tegen kan vallen.

[lherm01.jpg] [ljoh02.jpg] [lgrot03.jpg] [lberg01.jpg] [lmurene03.jpg] [lwrak05.jpg] [lgrot05.jpg]

 en a.u.b. teken mijn gastenboek !!!

After Duty

Aquarelleren

Astimo Diving

Astrologie

Bali

Duiken

Fietsen 1980

Hemmoor

Hemmoor: Nederlandstalige beschrijving

Hurghada 2000

Hurghada 2001

Hurghada 2002

Hurghada 2003

Links

Luchtverkeersleiding Nederland

Malta

Nieuwsbrieven

Oude verslagen

Safaga

Sharm el Sheik

Turkije 2002

Turkije 2003

Turkije 2004

Uitbouw

Verslagen

Zeeland

Zeelandweekend

Zuid Safari

Thuisblad