Astimo Diving - Zo duiken leren kan dus ook!

ASTIMO DIVING 2.0

                   

Nadat Astimo Diving al jaren een begrip was binnen een kring duikliefhebbers, sloeg het noodlot toe. Eerst kwam de kanker (2013), daarna de openhartoperatie (2015). Nadat we allebei hersteld waren zijn we rond de tafel gaan zitten en hebben na jaren met weinig activiteit het gesprek gevoerd: wat doen we? En we wilden er allebei weer volop voor gaan. 2017 zijn we daarop ingegaan met Astimo Diving 2.0.

        

Astimo Diving 2.0 biedt:

Introductieduik - Ervaar hoe het is om onder water gewichtloos te zijn en te genieten van het onderwaterleven.

Scuba Open Water opleiding - Enthousiast geworden om een brevet te halen en over de hele wereld te mogen en kunnen duiken?

Scuba Skills Update - Ooit een brevet gehaald maar langere tijd niet gedoken?

Advanced Scuba opleiding - Verder jezelf willen ontwikkelen op het duikgebied?

Diverse specialties - Behoefte om de kennis uit te breiden op een bepaald gebied, zoals getijdewater?

Waar de behoefte ook ligt, Astimo Diving 2.0 biedt maatwerk. Iedere opleiding is maatwerk en duurt zo lang als iemand nodig heeft om zich vrij te voelen in het water en voldoende theoretische kennis zich eigen te hebben gemaakt. De theorie is in principe zelfstudie. Echter indien nodig worden er theoriesessies ingelast voor ieder die daar behoefte aan heeft.

 

 

Het geheel is een opleiding volgens het wereldwijd erkende NAUI systeem. Na het behalen van het Scuba Diver brevet bestaat buiten de mogelijkheid altijd met ons mee te duiken ook de mogelijkheid om aansluiting te vinden bij het duikteam van Astimo Diving.

De opleidingen die bij ons gevolgd kunnen worden zijn: Scuba Diver, Advanced Scuba Diver, Master Scuba Diver en Dive Master. Daarnaast nog de specialties: navigatie, nacht en beperkt zicht, diep duiken en wrak duiken. Staat een specialty hier niet bij, vraag dan of deze mogelijk is.
Lid van het duikteam ben je als je mee duikt. Het duikteam organiseert duikweekenden en duikvakanties. Dit gaat, net zo als alles, in overleg en met ieders agenda bij de hand. Verder wordt er regelmatig gedoken, waarbij iedereen die mee wil, mee gaat en wie geen zin heeft of liever ergens anders gaat duiken, niet mee gaat. Ook hier geldt: vrijheid, blijheid en vooral niet moeilijk doen! Voor het duikteam geven we minimaal één keer per jaar een nieuwsbrief uit, gevuld voor en door de leden.  Zijn er nog vragen?

 

 
     
.